Invulling Partnerschap Grevenbroich – Peel en Maas

Onze partnerstad Grevenbroich en de gemeente Peel en Maas hebben de toerist veel te bieden. Om het partnerschap verder te stimuleren hebben contactpersonen van het partnerschap en het Toeristisch Platform/VVV op 9 maart met de Duitse partners positieve gesprekken gevoerd om thema gerichte busreizen te gaan organiseren.

Dit jaar wordt gestart met een busreis vanuit Grevenbroich naar Peel en Maas met als thema ” Asperges” op Hemelvaartsdag 10 mei, waar de Duitse gasten onder leiding van VVV Peel en Maas nader kennismaken kunnen maken met onze asperge cultuur.

Busreisen vanuit Peel en Maas naar Grevenbroich zullen vanuit het VVV worden georganiseerd. Zodra deze worden georganiseerd zal dit kenbaar worden gemaakt via de bekende medialijnen.

Hopelijk kunnen we ook op uw interesse rekenen en mogen we u laten kennismaken met onze partnerstad Grevenbroich.

180312 Overleg Toerisme Busreizen Grevenbroich-P&M