Castellum 2035

Bijna 10 jaar geleden in 2015 is er binnen Kessel het eerste dorpsontwikkelingsplan Kessel 2025 opgesteld. Binnen dit dorpsontwikkelingsplan is er gewerkt aan een aantal fysieke projecten binnen Kessel. Enkele voorbeelden hiervan zijn de opstart/exploitatie Kasteel de Keverberg, accommodatie onderzoek met de focus op een ver(nieuw)bouwde MFA en vernieuwing van de Maasboulevard. We hebben met zijn allen 10 jaar hard aan deze plannen gewerkt en met resultaat! Tien jaar is gebouwd aan de muren van “Castellum”: een plek waar mensen zich veilig voelen.

Maar nu is het tijd om de samenleving binnen deze muren te versterken. Hoe gaan we met elkaar om? Wat zijn we bereid om voor onze “naober” te betekenen? En hoe gaan we als Kessel om met alle externe economische en sociale uitdagingen? Tijd om samen na te denken over Castellum 2035!

Samen gaan we op weg naar een gezond en duurzaam Castellum 2035 door het leggen van goede verbindingen. Castellum 2035 wordt georganiseerd door een werkgroep die bestaat uit actieve inwoners. Ons team bestaat uit Mike Lenders (voorzitter), Jeroen Joosten, Niels Houwen, Petra Verbugt-Hoeijmakers en Eva Wetsteyn (opbouwwerker Kessel en Kessel-Eik). Maar wij als werkgroep hebben u als inwoner van Kessel nodig!

Hierbij is het van belang dat u als inwoner met ons mee denkt en doet. Dit kunt u al doen door de online vragenlijst in te vullen en u mening hierin delen. Dit kan via de volgende link: https://forms.gle/F4ki21HcL6sb6Kot5.

Namens de werkgroep alvast bedankt voor uw medewerking!

 

Kasteel de Keverberg