Inloopmoment project Merwijck

Het project herinrichting Merwijck is gestart. Graag nodigen we u uit voor een inloopmoment om u bij te praten.

Wanneer: Woensdag 30 maart 2022
Tijd: Inloop tussen 15.00 – 19.30 uur
Waar In de Bibliotheek Kessel, Sint Annaplein 1 in Kessel

Medewerkers van de gemeente en van woningcorporatie Antares gaan graag met u in gesprek over de herinrichting van uw wijk, ook over thema’s zoals wonen, duurzaamheid of andere zaken.

Presentatie resultaten vragenlijst
Tot 20 februari had iedereen de mogelijkheid om de vragenlijst over Merwijck in te vullen. In totaal is de vragenlijst 101 keer ingevuld. Daar zijn we blij mee. De resultaten uit de vragenlijsten presenteren we graag aan u tijdens het inloopmoment. De presentatie start op 3 momenten: om 15.30 uur, 17.00 uur en 18.30 uur.

Denk mee!
We zijn vooral benieuwd wat u als inwoner van Merwijck belangrijk vindt. De inrichting van de openbare ruimte (straten, pleinen, groen) is van invloed op het wonen in Merwijck. Denk mee over de inrichting van de straten, het groen en speel- en ontmoetingsplekken. Belangrijk is dat we uw wijk duurzaam inrichten met aandacht voor de verandering van het
klimaat. Misschien heeft u een vraag of een suggestie hoe het wonen in de wijk nog prettiger wordt. Kom naar het inloopmoment en deel uw mening en ideeën met ons!

Aanmelden als wijkvertegenwoordiger
Wilt u uw wijk vertegenwoordigen en actief meedenken over de nieuwe inrichting van Merwijck? Meldt u dan aan als wijkvertegenwoordiger. Dit kan tijdens het inloopmoment of via www.merwijckkessel.nl. Ook als u geen vertegenwoordiger wilt worden, bent u van harte welkom bij het inloopmoment.

Vragen?
Heeft u nog vragen? Kijk op www.merwijckkessel.nl. Daar vindt u meer informatie over het project. Of neem contact op met Ruud Janssen of Anneke Lintjens. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer (077) 306 66 66 of e-mail projectopenbareruimte@peelenmaas.nl.