Maasboulevard in Kessel goedgekeurd en geopend

Op vrijdag 25 februari 2022 is een speciale gast bij de Maasboulevard in Kessel op bezoek geweest. Bouwkundig plastisch chirurg dokter Van Kessel heeft een keuring uitgevoerd om te bepalen of de operatie van de Maasboulevard is gelukt. Hij heeft sinds maart 2021 een enorme verandering gezien.

Waar de kop van Kessel eerst aan de kant van Helden lag, is het dorp nu gedraaid en ligt er ook een kop bij de Maas. Dokter Van Kessel heeft wethouder Paul Sanders, gedeputeerde Stephan Satijn van provincie Limburg, Gabor Kovacs namens Dorpsoverleg Kessel en algemeen directeur Gijs Ploegmakers van aannemer Ploegam uitgenodigd een lijst te onthullen, die in het verband was gewikkeld. Nadat het verband er af is gehaald, zijn certificaten tevoorschijn gekomen, waarin dokter Van Kessel aangeeft dat de operatie van de Maasboulevard is geslaagd. Daarmee is de Maasboulevard officieel geopend en kan iedereen hier komen genieten van en aan de Maas.


Foto: Jac Willekens

De opening voor de inwoners van Peel en Maas zal plaatsvinden in het voorjaar 2022, nadere informatie volgt nog in de lokale bladen en op deze website.

De werkzaamheden aan de Maasboulevard zijn in onderstaande film te bekijken:

https://www.youtube.com/watch?v=sIjN3Iinp38