Maak de Maasboulevard mee!

Begin volgend jaar start de vernieuwing van de Maasboulevard. Doel is om een prachtige promenade te realiseren waar het voor inwoners en bezoekers goed toeven is.

Na het beschikbaar stellen van budget door de gemeente is het nu aan ons om de volgende stap te zetten. Dat betekent dat er ook gezocht wordt naar financiële middelen om de Maasboulevard écht aantrekkelijk te maken. Voor educatieborden, kunst en toegankelijk bijvoorbeeld.

Wil jij hier als inwoner of onderneming een bijdrage aan leveren? Meld je dan bij een van de leden van de werkgroep sponsoring: Har Timmermans, Ton Franssen, Henk Vorst, Ger de Vlieger, Gerald Driessen, Gabor Kovacs, Hen Verhaegen. Je kunt natuurlijk ook een mailtje sturen naar info@dorpsoverlegkessel.nl

Stilstand is achteruitgang dus als het kan, doe mee!