Kessel vooruit helpen in tijden van Corona

Of het nu gaat om het LVK, Kasteel De Keverberg of de uitvoering van hulp in de huishouding; In Kessel slagen we er samen in om groot te denken én dat succesvol om te zetten in resultaat. Daardoor blijven we een aantrekkelijk dorp voor bewoners en bezoekers. Stilstaan is geen optie. Want een eigentijds gemeenschapshuis hebben we keihard nodig, toerisme helpt om de voorzieningen overeind te houden en dat alles moet in goede banen worden geleid als het gaat om overlast en veiligheid. Het herontwikkelen van De Poart, de nieuwe Maasboulevard en een gedegen verkeerscirculatieplan zijn dan ook keihard nodig.

De omstandigheden maken het echter niet makkelijk om dit vorm te geven. Het is écht nodig om nu samen de handen ineen te slaan. Ik roep dan ook iedereen op om binnen zijn of haar mogelijkheden een bijdrage te leveren aan de drie majeure projecten die we de komende tijd vormgeven in Kessel.

Ger de Vlieger, waarnemend én aftredend voorzitter Dorpsoverleg Kessel