Uitnodiging inloopmoment: voorlopig ontwerp Merwijck

De voorbereiding van project Merwijck is in volle gang. Sinds het inloopmoment van 30 maart 2022 werken we samen met de wijkvertegenwoordigers aan een ontwerp. Met trots kunnen we melden dat het voorlopig ontwerp gereed is. Dit delen we graag met u tijdens een inloopmoment.

Via deze brief nodigen we u uit.

Inloopmoment op woensdag 15 februari 2023
Tijd: Inloop tussen 18.00 – 20.00 uur
Waar: Gebouw “de Merwijck” (Bibliotheek), Sint Annaplein 1 in Kessel

Samen met Kragten presenteren we op vaste tijdstippen: 18.15 uur en 19.15 uur, het proces én het ontwerp aan u. Tussentijds is er ruimte om het ontwerp te bekijken, met ons en wijkvertegenwoordigers in gesprek te gaan en uw opmerkingen of ideeën achter te laten. Ook IVN is aanwezig om te vertellen over wat u zelf kunt doen om uw tuin groener te maken. En welke mogelijkheden er zijn om u hierbij te helpen.

Het vervolg
Na het inloopmoment gaan we aan de slag met de opmerkingen en ideeën. We werken het ontwerp uit naar een definitief ontwerp. Zodra er een definitief ontwerp gereed is informeren we u hierover. Daarna gaan we aan de slag met de technische uitwerking en sluiten we een contract met een aannemer. Naar verwachting start de uitvoering eind 2023.