Online enquête verkeersonderzoek Kessel

In Kessel wordt een onderzoek uitgevoerd naar de verkeer- en parkeerproblematiek in het dorp. Dit is besloten in overleg en in samenspraak tussen de gemeente, de werkgroep verkeerscirculatie en parkeren en het dorpsoverleg Kessel. Het onderzoek wordt uitgevoerd door het onafhankelijk bureau Kragten.

Enquête
Bent u een inwoner of ondernemer in Kessel? Of komt u regelmatig in het dorp, bijvoorbeeld voor uw werk of om te sporten? Dan horen wij graag uw mening over verkeer en parkeren in Kessel. U kunt reageren via een online enquête op www.kragten.nl/vpkessel, De enquête is in te vullen van woensdag 22 december 2021 tot en met maandag 10 januari 2022.

Heeft u hulp nodig bij het invullen van de online enquête? Dan kunt u contact opnemen met Senna Heijnen van Bureau Kragten via 088 – 33 66 126.

Vragen
Heeft u vragen over het verkeersonderzoek? Neem dan contact op met Stefan Vlijm van bureau Kragten via 088 – 33 66 203. Heeft u andere vragen dan kunt u contact opnemen met Ad Blom, Adviseur Infrastructuur van de gemeente Peel en Maas via telefoonnummer 077 – 306 66 66. U kunt ook een e-mail sturen naar info@peelenmaas.nl onder vermelding van: Verkeersonderzoek Kessel..