Officiële opening werkzaamheden Maasboulevard

Op 31-Maart werd het officiële  startschot gegeven om de Maasboulevard op te knappen door Gedeputeerde Joost van den Akker van de provincie Limburgen wethouder Paul Sanders van de gemeente Peel en Maas. Samen met Gabor Kovacs namens het DOK onthulden men het bouwdoek.

Op 06-december 2016 ontstond het idee om de Maasoever in Kessel op te knappen en te verfraaien, zodat het dorp niet meer met de rug naar de Maas ligt. De provincie Limburg stelde een bedrag van 500.000 euro subsidie ter beschikking en de gemeente Peel en Maas bracht eenzelfde bedrag in. Vorig jaar stemde de gemeenteraad in met een garantstelling voor de ontbrekende twee ton die de Maasboulevard tekortkwam. Een aanvullende werving via het dorpsoverleg dmv verkopen van klinkers en verkopen van flesjes wijn lopen nog steeds.

De planning is dat in de zomer 2021 de werkzaamheden afgerond zullen zijn en de officiële opening kan plaatsvinden.