Nieuwjaarsreceptie zondag 7 januari 2018

Op zondag 7 januari organiseren wij voor de 2e keer de Kesselse Nieuwjaarsreceptie voor alle inwoners van ons mooie, romantische, Maasdorp. Het initiatief hiertoe is vorig jaar genomen door ondernemersvereniging ZO Kessel, Dorpsoverleg Kessel (DOK) en Kasteel De Keverberg. In het verleden was het een goed gebruik om op Nieuwjaarsdag samen te komen bij Gemeenschapshuis De Paort.

Na de fusie tot Peel & Maas is dit een tijd niet meer gedaan, maar de behoefte was er wel nog, zo bleek vorig jaar wel toen de Nieuwjaarsreceptie al druk bezocht werd.

De Binnenplaats is gezellig ingericht en er is livemuziek van het Rogus Jazz Combo. De receptie begint om 15.00 uur en duurt tot 19.00 uur. De Prosecco bij ontvangst en lekkere borrelhapjes worden aangeboden door de 3 organiserende partijen.

Wij zien u graag op zondag 7 januari bij Kasteel De Keverberg!